Bartonička potřinácté!

Milí přátelé, za okny je sice třeskutý mráz, let ono to uteče hodně rychle.
Takže už podniknu první kroky a ohlásím se u Bartoníčkových.
Se zdravým jádrem tohoto fóra už jsem se jaksi domluvil na přibližném termínu 13. ročníku Bartoničky.
Přátelé, jeli bychom tvořit buď 5. - 8. června, nebo o týden později, 12. - 15. června 2025. Znovu čtvrtek až neděle, ale přijet může kdokoli kdykoli... :)
Tak a otvírák každoroční diskuse je tu.
Pište, debatujte...🙂
Vidím, že na fóru se registrují stále noví zájemci, ale bohužel, skrývají se kdesi v zákoutích fóra...🙂 Nebojte se a ukažte se.🤠
A kdo z vás nových bude mít čas a chuť, přijeďte, zažijete pohodu, tvůrci atmosféru a vyzkoušíte, jaké to je, psát na zdánlivě nesmyslné zadání. Ozvěte se zde a dostanete další podrobnosti.
Tak, internetová brána je otevřená, Bartonička se může chystat.
Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít.
Flaubert

Komentáře

• jerrymungojerrymungo Komentářů: 2,096
    Takže, přátelé, všichni, kdož nás sledují, vězte, že Bartonička číslo třináct se s největší pravděpodobností bude konat 12. - 13. června 2025. Kdo si plánujete přijet, učiňte si do kalendáře na toto datum velký červený vykřičník!
    Flaubert
    A kdo si plánuje přijet, ať se ozve!
    Flaubert
    Dobrý den, pane Hanousku,

děkujeme za Vaši zprávu. Potvrzujeme Vám předběžnou rezervaci v termínu 12. - 15.6.2025. Posíláme Vám informaci k platbě zálohy.

Zasíláme Vám nabídku na termín 12. - 15.6.2025:
    -----------------------------------------------------------------
    V tomto termínu máme nastavenou minimální pevnou částku za patro 10.890,- Kč/3 noci/max. 11 osob.

Minimální pevná cena ............................................... 10.890 Kč/patro/3 noci/max. 11 osob
    Záloha .................................................................... 4.400 Kč
    Minimální doplatek předem na účet 9.6.2025 ............. 6.490 Kč
    -----------
    Doporučujeme Vám, abyste si pobyt pojistili na případné storno - například z důvodu nemoci.
    ---------------------------------------------------------------------
    Ceny jsou konečné a zahrnují ubytování, 11x ložní prádlo, utěrky, pytle na odpad a jejich odvoz (komunální odpad), pobytový poplatek (18 Kč/dospělá osoba/noc) a veškeré energie. Odpad z kuchyně a chodby denně odnášíme.
    V ceně není zahrnutý jednorázový poplatek za pronájem krbu ve výši 300,- Kč/pobyt. V ceně je umytí roštu + dřevěné třísky na zatopení. Dřevěné uhlí není k dispozici.

K dispozici byste měli pro sebe uzavřené 1. patro v RD: klidné místo, vlastní letní vchod, 5 pokojů, 6 koupelen (5x sprcha, 1x vana), 5 lednic s malým mrazákem, WI-FI po celém objektu zdarma, vybavenou kuchyň (2 elektrické sporáky, myčka nádobí, kávovar Krups na zrnka, kávovar na kapsle DOLCE GUSTO, kávovar, 2 varné konvice, mikrovlnka, nádobí, skleničky, talíře, pánve hrnce,...), společenskou místnost s TV, hernu s billiardem, elektronickými šipkami a stolní fotbálkem (použití je bezplatné), dětské hřiště pro děti ve věku 3-12 let, zahradní krb, gril, venkovní posezení, 3x houpačka, pískoviště, venkovní stolní tenis, bezplatné parkoviště přímo u domu, uzamykatelnou garáž na kočárky a kola.

V případě zájmu prosíme o zaslání zálohy (4.400,- Kč) na náš účet: 261597992/0300. VS: 120625. Datum splatnosti: 24.1.2025 /čím dříve, tím lépe - děkujeme/. Do zprávy prosím napište Vaše jméno a příjmení. Děkujeme Vám.
    ----------------------
    Přejeme hezký den :-)

Bartoničkovi

--
    http://ubytovani.bartonicka.cz

Facebook : www.facebook.com/ubytovanibartonicka

Ubytování Bartonička
    Horní Tříč 26
    512 11 Vysoké nad Jizerou

Mobil: 736 245 464
    ubytovani@bartonicka.c
    Flaubert
    Takže pro informaci, zálohu jsem už poslal, takže termín je zajištěný. Pro všechny, kdo by chtěli přijet, zveřejňuji číslo účtu a vybírám jak každoročně zálohu 1200.-Kč. Díky všem.
    Účet 1022709525/5500 a připište, od koho jsou ty peníze... :)
    Flaubert
  • AnastasieAnastasie Komentářů: 138
    Zdravím všechny. Letos upřímně netuším co se bude dít, takže dokud nebude jasno, kde skončím, asi prozatím nebudu slibovat příjezd. Jde o to, že u nás v práci se to hroutí, už loni jsem o tom mluvila. Proto jsem se rozhodla, že si vyřeším ještě jednu zdravotní překážku a byla jsem tak od srpna doma, aby se vše usadilo. Nyní už tedy vím, že se podařilo a já bych se měla vrátit do práce s tím, že už pracovat nebudu. Odstupné, konec další éry. Nevím ale, kde skončím, tudíž ani, zda vůbec budu mít volno. Měla jsem mít fajn práci, ale objevila se překážka, přes kterou prý neleze jít. No mohli to říci dřív, jejich boj. Takže Jerry, momentálně ti nedokážu říci, jestli budu moci jet, tudíž z mé strany asi zatím nemá smysl posílat zálohu. Vidím to tak únor ještě na úp a pak se snad domluvím na původním zaměstnání. Určitě se ozvu, ale spíš až tak březen, až budu vědět, zda vůbec bude možné si hned brát volno.
    „Fotím, protože miluji okamžik.
    Píšu, protože mám srdce na dlani a hlavu plnou fantazie." -- Martina Nováková
    „Každý by měl mít někoho, s kým by si mohl upřímně promluvit,
    protože někdy se člověk cítí hrozně sám, ať je sebestatečnější.“ -- Ernest Hemingway
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.